L'Espai de l'Estudiant és el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, una fira anual que se celebra a Valls (Alt Camp) i que inclou, entre d'altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una idea de descentralització -atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques de Tarragona- i d’optimització d’esforços –un ambient menys massificat permet, per una banda, identificar millor els centres formatius per part dels alumnes i per l’altra millorar les condicions en què els informadors realitzen la seva tasca https://www.exness.com.es.

Nascut l’any 2.001 per a donar servei als alumnes de l’Alt Camp i de la Conca de Barberà, la segona edició s’obrí ja a la resta de comarques tarragonines per tal que tots els centres educatius interessats poguessin aprofitar l’oportunitat que suposa tenir reunides en un mateix espai proper totes les universitats catalanes i una mostra altament representativa dels cicles formatius i d’estudis alternatius que poden cursar actualment. Darrerament s’han incorporat també tot un seguit de propostes relacionades amb el món laboral, que han contribuït a enriquir l’oferta de l’Espai de l’Estudiant https://exness.com.es/download.

L’Espai de l’Estudiant se celebrarà tradicionalment en dijous i divendres. L’horari reservat als centres educatius (visita concertada de manera gratuïta) són els dijous i el divendres al matí i el dijous a la tarda.

El mateix dijous, entre les 16h i les 19h, l’Espai de l’Estudiant s’obre per al públic en general, pares, mares, educadors, persones que busquen més formació, estudiants que volen aprofundir en la informació rebuda, exness.com.es/download.

Contacte:

Consorci Pro universitari Alt Camp / Conca de Barberà
C/ Jaume Huguet, 1
43800 Valls
Tel. / Fax: 977 600 660
Correu electrònic: consorci@iev.cat

 


Patrocinen: